Terugblik Beach Handball Tour Finals 2024

Terugblik Beach Handball Tour Finals 2024

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli werden de Beach Handbal Tour Finals georganiseerd. Op het Beach Park in Stadskanaal streden de tachtig beste teams van Nederland in tien verschillende categorieën om het landskampioenschap. Een prachtig weekend zorgde voor plezier en unieke ervaringen. In totaal zijn er acht kampioenen van Nederland gekroond. 

Axiwi
Ook tijdens de Beach Handball Tour Finals maakten alle scheidsrechters gebruik van Axiwi. Dankzij het draadloze Axiwi-systeem tussen de scheidsrechters verliep de communicatie het hele weekend perfect. De snelle en duidelijke communicatie in combinatie met de ‘open’ lijn verbinding, maakt AXIWI tot het ideale communicatiesysteem voor de scheidsrechters van dit weekend. Lees hier meer over het systeem!

 

Senioren


Dames:
Black Lake Beach

Heren:
Hiekka Hauskaa

 

A-jeugd

Dames:
Hiekka Hauskaa

Heren:
Hiekka Hauskaa

 

B-Jeugd


Dames:
Filtercare Achilles

 

Heren:
Hiekka Hauskaa

 

C-Jeugd

Dames: 
Olympia

Heren:
Handbal Aalsmeer

 

D-Jeugd


Dames:
Voorwaarts

Heren:
Feyenoord

 

Het NHV kijkt terug op een bijzonder weekend en feliciteert alle kampioenen met de geweldige prestatie!