Europees Kampioenschap 2022

De TeamNL Handbaldames spelen vanaf 5 november hun eerste wedstrijd tijdens het EK en zijn op dit moment volop in hun laatste voorbereidingen voor het eindtoernooi. Net als de dames kan jij je deze week optimaal klaarstomen voor het EK. Dat doen we aan de hand van vier super leuke games waarbij je kans maakt op hele toffe handbal prijzen. Ben jij klaar voor de optimale voorbereiding? Speel dan mee met de onderstaande games!

Hoe bereiden de dames zich voor?

Krijg een uniek kijkje achter de schermen en leer meer over de TeamNL Handbaldames. 

Kijkje in de keuken!

Wist je dat Bo vroeger kapster wilde worden en Angela dolfijnentrainster? Met wie zouden de dames een dagje willen ruilen? Je komt het in deze video te weten! Wij vroegen de dames ook welke app zij het meeste gebruiken en wat hun guilty pleasure is! Bekijk de video en leer de meiden kennen! 

In the mood for food!

Wist je dat Merel en Nikita op cheat days graag cake en taartjes eten? Kom er in deze video achter of de meiden echte keukenprinsessen zijn en waar je ze midden in de nacht voor wakker kan maken! Daarnaast vroegen wij de dames naar hun eetgewoonten in voorbereiding op de wedstrijd. Bekijk de video hiernaast en leer de dames nog beter kennen!

Rituelen en meer!

Wat eten Kelly en Yara voorafgaand aan een wedstrijd? Wist je dat Yara het liefste naar Oostenrijk op vakantie gaat en Kelly naar de zon in Griekenland? Check in deze video wat de dames dan als eerste inpakken! 

De EK-Selectie

Rinka Duijndam, Yara ten Holte

Estavana Polman, Laura van der Heijden, Kelly Dulfer, Maxime Struijs, Harma van Kreij, Inger Smits, Dione Housheer, Kim Molenaar

Debbie Bont, Zoë Sprengers, Bo van Wetering, Angela Malestein, Kelly Vollebregt

Merel Freriks, Nikita van der Vliet, Pipy Wolfs