Samen zijn we sterker!

Het Nederlands Handbal Verbond is er om alle handbalverenigingen in Nederland te ondersteunen. Verenigingen werken steeds meer samen om de handbalsport te verbeteren, maar tegelijkertijd lopen verenigingen tegen uitdagingen aan. Het NHV wil samen met de verenigingen deze uitdagingen aan gaan met behulp van vier pijlers: data verzamelen, samenwerken, verdieping aanbieden en vraaggericht ondersteunen. 

1. Data verzamelen

Met de verzamelde data uit Sportlink en de ingevulde verenigingsenquêtes brengen we de verenigingen goed in kaart in het Verenigingsdashboard. Hierdoor kunnen we beter inschatten welke ondersteuning een vereniging nodig heeft.

2. Samenwerken

We zorgen ervoor dat handbalbestuurders en die van andere sporten met elkaar samenwerken door kennis, ervaringen, ideeën, vragen en antwoorden delen via het Online Bestuurders Platform. Lees hier hoe jouw vereniging ook kan aansluiten. 

3. Verdieping aanbieden

We bieden in Inspiratiesessies verdieping aan voor jonge aanstormende of al ervaren bestuurders zodat jullie beschikken over voldoende tools om het beste voor jullie vereniging te doen.

4. Clusterbijeenkomsten

We bieden clusterbijeenkomsten aan in alle regio’s waarbij de verenigingen met elkaar in contact komen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we meer vraaggericht, thematisch, landelijk- en regiospecifiek kijken welke uitdagingen er zijn en hoe wij of andere experts dit kunnen oppakken om de verenigingen te helpen. Lees hier meer over de clusters. 

Kunnen wij jouw vereniging ergens bij helpen?

 

Neem contact met ons op!