WEDSTRIJD VERPLAATSEN 29 MAART

  • Daar waar verenigingen het niet eens zijn over een nieuwe speeldatum is verplaatsen helaas niet mogelijk.
  • Het verplaatsen naar een datum later dan 29 maart is niet mogelijk. Dit komt doordat 28/29 maar voor veel competities het laatste of voorlaatste speelweekend is.
Wedstrijden kunnen alleen verplaatst worden met wederzijds goedvinden, is de tegenstander niet akkoord dan blijft de wedstrijd staan op de oorspronkelijke datum/tijd. In de breedtesport kunnen verenigingen dit onderling via de wijzigingstool in Sportlink Club regelen. Klik hier voor de link naar de handleiding.
 
Ook wedstrijdsport mag op zondag 29 maart voor deze speciale gelegenheid bij uitzondering verplaatst worden onder dezelfde voorwaarden. Wedstrijden kunnen alleen verplaatst worden met wederzijds goedvinden, is de tegenstander niet akkoord dan blijft de wedstrijd staan op de oorspronkelijke tijd.
 
Wanneer de thuisspelende vereniging de nieuwe wedstrijdgegevens via het wijzigingsformulier op deze site, uiterlijk 1 week voor de nieuwe speeldatum, doorgeeft zal dit z.s.m. verwerkt worden door de competitiemedewerkers. Wedstrijden mogen alleen naar een datum voor 29 maart verplaatst worden.
 
Wij adviseren hiervoor de zaterdag(avond) 28 maart of 29 maart naar eerder op de dag of eventueel inhaalweekenden van de voorjaarsvakantie of het vrije weekend van 14/15 maart te gebruiken (Final Four BENE-League)

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier