Meld je aan voor de ALV en/of workshops op 9 juni in Den Bosch!

Meld je aan voor de ALV en/of workshops op 9 juni in Den Bosch!

Elk jaar organiseert het NHV in mei een reeks regionale bijeenkomsten als voorbereiding op de Algemene Leden Vergadering (ALV). Op 9 juni vindt deze ALV plaats, evenals twee interessante workshops waarover u verder in dit artikel meer leest.

ALV
Personen die namens hun vereniging naar de ALV komen om hun stem uit te brengen op o.a. het nieuwe seizoenplan en de begroting 2018-2019 kunnen hier meer informatie vinden hoe ze zich via Sportlink moeten registreren.

Let op: de bondsafgevaardigde dient door de vereniging als zodanig geregistreerd te zijn binnen de ledenadministratie Sportlink en wordt vooraf vastgelegd door de stemgerechtigde in te voeren met de functie bondsafgevaardigde. Dit kan maar één persoon zijn. Klik hier voor de link met een toelichting hoe deze functie toegevoegd kan worden.  Zonder deze registratie is het niet mogelijk om mee te stemmen.

Overige belangstellenden kunnen zich tot donderdag 7 juni aanmelden via e-mail: i.kwint@handbal.nl.

Presentatie regiobijeenkomsten
Omdat wij voor een aantal regiobijeenkomsten weinig aanmeldingen ontvingen is besloten om deze regiobijeenkomsten te schrappen en in plaats hiervan (ook) een online seminar (webinar) te organiseren. Deze webinar kun je hier terugkijken. Let op; de webinar begint op 22.30, helaas is het geluid soms wat matig.

Alle gehouden regiobijeenkomsten zijn evenals de webinar positief verlopen. Het NHV heeft goede vragen, discussies en nuttige input verkregen uit deze bijeenkomsten. Bent u benieuwd naar de presentatie van deze bijeenkomsten? Deze bekijkt je hier.

De uitkomsten van de gestelde vragen tijdens de regiobijeenkomsten worden volgende week aan dit nieuwsbericht toegevoegd.

Op 9 juni, voorafgaand aan de ALV organiseert het NHV een workshop over het populaire Beach Handball en een workshop over het succesvolle project Jongens Handballen! 

Workshop Beach Handball
In de workshop Beach Handball gaan we in op de veel gehoorde vragen met betrekking tot Beach Handball: “Waarom is Beach Handball, al dan niet in combinatie met zaal- en veldhandbal, interessant voor mijn vereniging(sleden)?”, “Hoe starten wij Beach Handball op en wat hebben wij hiervoor nodig?”, “Kunnen mijn leden dan ook gewoon een Beach Handball competitie spelen?”, “En wat als maar enkele leden dit willen? Hoe behoud ik deze leden dan toch voor mijn vereniging?”

Heb jij belangstelling voor het thema Beach Handball? Meld je dan nu aan voor de workshop die plaatsvindt op zaterdag 9 juni van 10:00 – 12:00 uur in sporthal De Maaspoort in Den Bosch. In een interactieve werkvorm komen alle antwoorden op jouw vragen boven tafel!

Aanmelden voor deze workshop kan door even een mailtje te sturen naar beachhandball@handbal.nl met daarin je naam en van welke vereniging je bent. Uiteraard kunnen er van één vereniging meerdere personen deelnemen.

Lees hier het hele artikel: https://www.handbal.nl/nieuws/1003/beachhandball/uitnodiging-workshop-beach-handball-steek-niet-je-kop-in-het-zand-/

Workshop Jongenshandbal
Volgend seizoen 2018-2019 krijgt het project Jongenshandbal natuurlijk een vervolg. Graag willen we met de betrokkenen, zoals verenigingen en trainers, vooruitblikken op komend seizoen. Hoe kunnen we Handbalhelden (jongenshandbal) nog succesvoller maken? In creatieve workshop gaan we aan de slag met de activiteiten voor seizoen 2018-2019.

Meld je nu aan voor de workshop “Jongens Handballen!” die plaatsvindt op zaterdag 9 juni van 13:00 – 15:00 uur in sporthal De Maaspoort in De Bosch. Aanmelden voor deze workshop kan door even een mailtje te sturen naar jongenshandbal@handbal.nl met daarin je naam en van welke vereniging je bent. Uiteraard kunnen er van één vereniging meerdere personen deelnemen

Lees hier het hele artikel: https://www.handbal.nl/nieuws/15/jeugd/meld-je-aan-voor-de-creatieve-workshop-jongens-handballen-/

Vrijkaarten
Alle deelnemers aan de ALV en/of workshops op 9 juni ontvangen een vrijkaart voor de wedstrijd tussen onze Oranjemannen en topland Zweden, die dezelfde dag om 16.00 uur gespeeld zal worden. De mannen spelen om een ticket voor het WK, dus het belooft een mooie wedstrijd te worden!