Mark Bult behaalt HT4

Mark Bult behaalt HT4

Ex-international Mark Bult heeft, als eerste uit zijn lichting, zijn HT4 diploma behaald. Na het coachen van een wedstrijd en het geven van een training op de Handbal Academie ontvangt Mark zijn diploma uit handen van Guido van Erp (leercoach) en Wil Bakker (beoordelaar). Mark is momenteel als assistent trainer/coach actief bij de Duitse Bundesliga club Flensburg-Handewitt. Mark speelde 82 wedstrijden voor de Oranjeheren waarin hij 285 keer tot scoren kwam. Wij willen Mark feliciteren met het diploma en wensen hem veel succes in zijn trainersloopbaan!

HT4
Door een unieke samenwerking tussen sportbonden en onderwijsinstituten (Hogeschool van Amsterdam ALO en ROC Landstede Zwolle) wordt er sinds 2013-2014 een unieke opleiding aangeboden op niveau 4. De opleiding is er voor trainers/coaches die de ambitie hebben om op het hoogste competitieniveau te fungeren. Of als je aan de slag wilt gaan als talentcoach. 

Doel van de opleiding 
Wanneer je als trainer-coach de ambitie hebt om op het hoogte competitieniveau te fungeren of bijvoorbeeld aan de slag te gaan als talentcoach, dan is de opleiding HT 4 iets voor jou! Naast dat je het leuk vindt om actief te zijn binnen de handbal, biedt de opleiding tevens de gelegenheid om van collega’s uit andere takken van sport te leren. 

Wat kun je met dit diploma
Wanneer je de opleiding HT-4 succesvol afrondt, heb je de mogelijkheid om trainingen te verzorgen en wedstrijden te coachen op nationaal en BENE-league niveau.

Wil je meer informatie over de HT4 opleiding? Kijk dan hier