Bijeenkomst over OldStars walking handball in Volendam

Bijeenkomst over OldStars walking handball in Volendam

Graag nodigen wij je uit voor een regionale bijeenkomst over OldStars walking handball op woensdag 4 september om 09:30 uur in Volendam.  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds, HV KRAS/Volendam en het Nederlands Handbal Verbond.

Deze 3 organisaties willen graag samen met gemeenten, handbalverenigingen, ouderenorganisaties en andere belangstellenden samenkomen om kennis te maken met het nieuwe initiatief OldStars walking handball; een nieuw initiatief in Nederland van het NHV en het Ouderenfonds, als onderdeel van het programma OldStars Sport van het Ouderenfonds.

Tijdens de bijeenkomst willen wij graag met jou in gesprek gaan over de mogelijkheden van OldStars walking handball en over het opstarten van OldStars walking handball in jouw directe omgeving. Wat kun je van de ochtend verwachten? Verschillende onderwerpen, zoals het trainingsprogramma, lokaal samenwerken, het werven van deelnemers en het organisatiemodel komen op interactieve wijze aan bod. Daarnaast wordt besproken welke mogelijkheden het Ouderenfonds biedt om initiatiefnemers te ondersteunen bij OldStars walking handball. Er is komende maanden voor een aantal initiatieven de mogelijkheid om met o.a. financiële ondersteuning, het nieuwe aanbod op te starten.

Datum:  Woensdag 4 september 2019

Tijdstip:  09.30 – 12.00 uur         

Locatie:  Sporthal Opperdam, Heideweg 4, 1132 DB Volendam

Alle verenigingen uit Nederland zijn welkom! Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Graag horen we of je aanwezig bent op deze ochtend. Je kunt je opgeven via info@oldstars.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Nationaal Ouderenfonds             : Johan Annema, 06-14443420
Nederlands Handbal Verbond   : Danny de Ruiter, 06-51295029
HV KRAS/ Volendam                  : Joost Ooms, 06-22774652