Update nieuwe maatregelen Coronavirus

Update nieuwe maatregelen Coronavirus

Op dinsdagavond 8 december om 19:00 uur vond er een persconferentie plaats van het kabinet i.v.m. het Coronavirus. De huidige maatregelen (de gedeeltelijke lockdown) gelden ook tijdens de feestdagen. Dit betekent dat er niks verandert ten opzichte van de maatregelen die al gelden: de handbalsport kan nog niet starten met trainingen voor volwassenen en de herstart van de competities.

Het NHV heeft nauw contact met sportkoepel NOC*NSF en andere sportbonden over de impact van deze maatregelen. Wij hopen alle betrokkenen bij de handbalsport snel te kunnen voorzien van sport specifieke informatie.

Meer informatie
De nieuwe maatregelen vind je na de persconferentie op de site van de Rijksoverheid. Het nieuwe sportprotocol van NOC*NSF en de geactualiseerde NHV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden verschijnen zo spoedig mogelijk op onze website.

Coronavirus en Handbal

Coronavirus en Competitie