Wedstrijdprotocol i.v.m. Coronavirus

Wedstrijdprotocol i.v.m. Coronavirus

Vanaf morgen, zaterdag 5 juni, mogen jeugdteams weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Om alles verantwoord te laten verlopen heeft het NHV een wedstrijdprotocol opgesteld. In het wedstrijdprotocol geven we verenigingen, spelers en scheidsrechters handvatten om de wedstrijden veilig te laten verlopen onder de huidige omstandigheden. Het gehele wedstrijdprotocol kun je hier lezen.

Wanneer er specifieke maatregelen van kracht zijn op de sportaccommodatie kan de vereniging deze via de HandbalNL App delen met de eigen leden en de tegenstanders. Hier lees je daar alles over.  

Topcompetities
Voor topcompetities blijft het NOC*NSF topsportprotocol van kracht. Teams uitkomend in deze competities blijven gebonden aan het naleven van het protocol, inclusief het twee keer per week testen. Het topsportprotocol kun je hier lezen.

Klik hier voor de veel gestelde vragen over Corona en competitie. 
Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord sporten. 
Klik hier voor de FAQ van NOC*NSF.