Organisatie van het NK B-jeugd en C-jeugd dames

Organisatie van het NK B-jeugd en C-jeugd dames

Op zaterdag 13 mei en zondag 14 mei 2023 wordt voor de landelijke dames B-jeugd en C-jeugd het NK georganiseerd. Dit jaar wil het NHV de organisatie van het NK in samenwerking doen met één van de verenigingen uit Nederland. Ook een vereniging die niet meedoet aan het NK kan zich aanmelden voor de organisatie van het NK.

Het belangrijkste voor een vereniging die zich wil aanmelden voor de organisatie van het NK is dat de accommodatie voldoet aan de gestelde voorwaarden en dat er vrijwilligers beschikbaar zijn voor de organisatie. Alle voorwaarden staan hier uitgeschreven.

Voldoet jouw locatie en vereniging aan de gestelde voorwaarden en zien jullie het zitten om het NK B- en C-jeugd te organiseren vul dan dit formulier in om je aan te melden. Aanmelden voor de organisatie kan tot uiterlijk 8 januari 2023.