Meld je aan voor de ALV op 25 november

Meld je aan voor de ALV op 25 november

Op zaterdag 25 november organiseert het NHV de Algemene Leden Vergadering (ALV). Deze vindt plaats in het Topsportcentrum in Rotterdam, voorafgaand aan de uitzwaaiwedstrijd van de TeamNL Handbaldames tegen Hongarije. 

Om de vergadering effectief te laten verlopen is er voor de vergadering een financieel vragenuurtje waar de penningmeester van het NHV en de Financiële commissie detailvragen van verenigingen over de seizoenrekening kunnen beantwoorden.

Let op: in tegenstelling tot de vooraankondiging, vindt de vergadering niet plaats in Arnhem (Papendal) maar in Topsportcentrum Rotterdam. Op die manier wordt er een combinatie gemaakt met de vriendschappelijke interland Nederland-Hongarije.

Programma:
15.00 uur – Financieel vragenuurtje
16.00 uur – Start ALV
19.00 uur – Uitzwaaiwedstrijd TeamNL Handbaldames – Hongarije

Aanmelden voor de ALV kan hier.

Onderstaand kunt u de agenda en overige stukken inzien: