Opleiding Handbaltrainer 3


DE OPLEIDING

Je wilt jezelf verder ontwikkelen als trainer en leert om je eigen visie te creëren en toe te passen binnen jouw jaarplan.  Dan is de opleiding Handbaltrainer 3 opleiding iets voor jou!
Tijdens deze opleiding leer jij meer over periodisering, tactische concepten en het integreren van je eigen visie binnen trainingen.


INSTROOMEISEN


PRAKTISCHE INFORMATIE

INHOUD
De Handbaltrainer 3 opleiding duurt één seizoen en start in september/oktober. Tijdens de opleiding doe je kennis op tijdens het doorlopen van de online theorie, het bijwonen van fysieke bijeenkomsten en (online) masterclasses en het uitvoeren van de kennis bij je eigen team in de wedstrijdsport.

Om het Handbaltrainer 3 diploma te behalen volg jij gedurende een geheel seizoen de opleiding. Aan het begin van het seizoen is er een beginbijeenkomst, waaraan je deelneemt. Daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun je gelijk aan de slag. In de online leeromgeving vind je een overzicht van de onderwerpen die je online volgt en de fysieke bijeenkomsten, waarvoor jij je kunt aanmelden. Let op: deze fysieke bijeenkomsten zijn verplicht om uiteindelijk de opleiding af te ronden. Tijdens de opleiding lever je een portfolio in aan de hand van de ervaring die je bij je eigen team op doet. Heb je alle theorie gevolgd en je portfolio ingeleverd? Dan sluit je af met een afsluitende toets. Deze toets gebeurt online en test of je de opgedane kennis kan toepassen. Je sluit de opleiding af met een Proeve van Bekwaamheid.

PLANNING
De planning van de opleiding voor het seizoen 2023-2024 wordt binnenkort bekend gemaakt.


KOSTEN

De Handbaltrainer 3 opleiding kost € 575,-


AANMELDEN

Momenteel zijn we druk bezig met de planning en organisatie en is het nog niet mogelijk om jezelf aan te melden. Wel kan je via onderstaand formulier je interesse achterlaten. Wanneer de aanmeldingen open gaan word je op de hoogte gesteld.

Interesse opleiding Handbaltrainer 3


PROEVE VAN BEKWAAMHEID

Om de opleiding af te ronden dien je je Proeve van Bekwaamheid af te leggen. Je Proeve van Bekwaamheid houdt in dat je een training geeft waarbij een beoordelaar komt kijken. De beoordelingscriteria vind je terug in het beoordelingsformulier welk te vinden is bij de opleidingsdocumenten.
Let op: een PvB-aanvraag moet minimaal 3 weken voor aanvang PvB te worden ingediend. Aanvragen die minder dan 3 weken voor aanvang PvB worden ingediend worden niet in behandeling genomen.

Aanvragen Proeve van Bekwaamheid Handbaltrainer 3


OPLEIDINGSDOCUMENTEN

Alle belangrijke documenten vind je hier.


CONTACT

Heb je nog vragen?
Mail naar opleidingen@handbal.nl of bel naar 06-82610642
(bereikbaar ma t/m do van 09:00 – 17:00 uur en vrij van 09:00 – 16:00 uur)

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier